Bokmässan hos Gita

IMG_6668

Hej.

 

I torsdags hade vi en minibokmässa hos Gita Sellmann. Hon säljer nu ut sin kollektion av böcker om indisk musik och dans. Inte ens i Indien hör det till vardagen att finna så många böcker på en och samma plats. En del av böckerna kommer att säljas till Carina Ari biblioteket som då får ett rikt utbud på böcker om indisk dans. Bra att komma ihåg. De som Carina Ari inte köper går sedan till oss i DADA i första hand. Vi kommer ha en träff igen hemma hos Gita i slutet av april. Datum kommer inom kort. Hon är en härlig excentrisk kvinna som verkar ha träffat och känt alla som är värda att känna. Det är häftigt att träffa på någon som vet så mycket om utomeuropeisk dans. Gita bor nu främst i Marocko och har utvecklat sitt institut där. Vi i DADA känner oss hedrade som fick besöka henne och hoppas vi kan samla ihop pengar så vi kan köpa in fler böcker till DADAs bibliotek. En ca tio kiloböcker bokades upp nu vid det första tillfället av DADA medlemmar, men en hel del finns fortfarande kvar.

 

Vi bifogar lite bilder på böcker som fortfarande finns till försäljning.IMG_6613IMG_6610

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>