Lady of Sweden

Hej!

Vi har haft ett kort uppehåll med att publicera texter här på bloggen, Men vi är nu tillbaka och räknar med att publicera en text i veckan under sommaren. Så välkommen tillbaka och läs…

Här har vi fått en kort text från Jane Berggren som driver Lady of Sweden. En av de företag som ger DADA medlemmar rabatt.

Min verksamhet i Indien startade då min dotter bodde och jobbade som volontär på ett barnhem i Goa. Då började jag tänka på vad jag kunde göra för att hjälpa barnen. Så jag beslutade mig för att sälja sjalar från Indien i Sverige där 10% gick till att vara med och bidraga till barnen på barnhemmet. Genom att t.ex. köpa skor så att de slapp gå barfota. Efter att ha varit verksam på barnhemmet kom jag i kontakt med en slumskola. På slumskolan hjälpte jag till med att avlusa barnen. En dag hyrde jag en buss för att ta barnen till stranden. Jag köpte badkläder till dem, mina vänner hjälpte till att hålla koll på ca 40 barn som lekte i havet. Efter all lek fick de följa med och äta på en strandrestaurang Nu arbete jag inte längre med slumskolan utan istället hjälper flickor så att de få gå i skola. Genom att bekosta flickors studier kan jag hjälpa dem till utbildning för det ger dem en chans till ett bättre liv. Nu har jag utökat mitt företag så i dag säljer jag kläder, smycken, heminredning m.m. I sommar har jag återigen en utställning i Gamla stan som öppnar den 23/6 och håller på till den 12/7 på Svartmangatan 27, Stockholm.

Jag älskar också indiska tyger, möbler m.m. Alla härliga färger och allt glitter gör en glad, något man behöver i den här världen.

Lady of Sweden ger alla medlemmar i DADA 10% och sen går 10% till flickor i Indien.

Soliga hälsningar från Jane Berggren

bild

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>